Virtualni sprehod
Spletna kamera
en sl
en sl
Vreme
Torek
Dopoldne
Popoldne
11º
Sreda
Dopoldne
-1º
Popoldne
Četrtek
Dopoldne
-7º
Popoldne
Petek
Dopoldne
-4º
Popoldne
Sobota
Dopoldne
-7º
Popoldne
10º
Vreme

VODENI OGLED

Spoznajte Planico od blizu

V nordijskem centru se ves čas trudimo, da bi naš center približali obiskovalcem. Na vodenih ogledih izveste vse o Planici. V stavbi nordijskega centra si lahko ogledate vetrovnik in se prepričate, da je sneg pripravljen na tekače tudi sredi poletja v podzemnem tekaškem tunelu.

 

Vodeni ogledi so prav tako namenjeni zaključenim skupinam (npr. šole, podjetja, …) in so možni tudi v tujih jezikih (angleščina, nemščina, italijanščina, hrvaščina in španščina).

Uživajte v razgledu

Z razgledne ploščadi osrednjega objekta za smučarske teke se nam odpre prečudovit pogled na planiško dolino, ki sega od Tromeje pa vse do Tamarja. Dih jemajoči razgledi na julijske vršace se vam bodo vsekakor vtisnili v spomin. Kako pogumni pa so skakalci se lahko prepričate tudi sami, ko se s panoramsko sedežnico povzpnete 202 metra višje, na vrh letalnice bratov Gorišek.

 

Vodeni ogled nordijskega centra stane 9 € in traja približno uro in pol.

Obvezne so predhodne prijave!

VODENI OGLED Z OGLEDOM MUZEJA

Spoznajte celotno zapuščino

Da pa boste o Planici izvedeli res prav vse, vam nudimo tudi vodeni ogled z ogledom muzeja. Zgodovina skokov sega v daljno leto 1934, ko je v Planici padel prvi svetovni rekord.

Preizkusite sami

Vse o rekordih in kako smo prvič preleteli sto in kasneje dvesto metrov ter o bogati zgodovini Planice in razvoju skakalnega športa izveste v muzeju, ki vam poleg bogatega arhiva ponuja tudi simulator smučarskih skokov in druge interaktivne vsebine.

 

Vodeni ogled Nordijskega centra z muzejem stane 12 € in traja približno dve uri.

Obvezne so predhodne prijave!

REZERVIRAJ MESTO

Kontakt

Želite dodatne informacije o ogledu? Pišite nam ali nas pokličite, veseli bomo vašega kontakta!

E-naslov: info@nc-planica.si
Telefonska številka: +386 (0)31 689 806