Spletna kamera
Virtualni sprehod
sl
sl
Vreme
Sreda
Dopoldne
Popoldne
16º
Četrtek
Dopoldne
-1º
Popoldne
21º
Petek
Dopoldne
Popoldne
21º
Sobota
Dopoldne
Popoldne
20º
Nedelja
Dopoldne
Popoldne
21º
Vreme

Šola teka na smučeh?

Bi se radi naučili teči na smučeh? Ste morda že izkušeni tekač in bi želeli zgolj  izboljšati svojo tehniko? Pridružite se nam v naši šoli teka na smučeh in v idiličnem okolju v dolini pod Poncami osvojite prve samostojne korake na snegu ali dopolnite svoje znanje tudi na zahtevnejših terenih.

Individualna ura ali tečaj?

Izbirate lahko med individualno uro ali različnimi tečaji.

 

Individualne ure so namenjene tistim, ki si želijo individualni pristop oziroma hitrejšega napredovanja. Ob demonstraciji tekaškega učitelja in neprestanem spremstvu boste hitreje napredovali ter izpopolnili svojo tehniko teka do željenega nivoja. Učitelj bo prilagodil vadbo glede na vaše želje.

Cena individualne ure: 20 EUR/osebo

Šola smučarskega teka

Na začetku se boste spoznali s smučarsko tekaško opremo, pravilno namestitvijo in uporabo. Z izkušenim učiteljem boste naredili prve samostojne korake na snegu in se naučili pravilne tehnike teka (prenašanje teže, drsenje). Za popolne začetnike bo tečaj potekal z osnovami teka s pomočjo metodičnih vaj klasične tehnike, medtem ko bodo tečajniki z vsaj nekaj predznanja preizkusili tudi osnove drsalne tehnike.

V skupini je najmanj 5 in največ 10 oseb.

Cena: 20 EUR/2 uri na dan

Tečaj smučarskega teka 5 dni (po 2 uri na dan)

Cilji začetnega tečaja: osvojiti osnovne elemente smučarskega teka in pripraviti tečajnike za samostojen smučarski tek ali hojo s smučmi po manj zahtevnih progah in terenih.
Cilji nadaljevalnega tečaja: osvojiti osnovne načine-korake teka na smučeh in pripraviti tečajnike za pravilno izbiro tehnike glede na konfiguracijo smučarske proge. Tečajnik bo po opravljenem tečaju sposoben samostojnega teka po zahtevnih progah in terenih.

Tečaj poteka 5 dni in sicer 5 x 2 uri. V skupini je najmanj 5 in največ 10 oseb.

Cena tečaja: 80 EUR

Individualni tečaj smučarskega teka ( 5 dni po 2 uri na dan)

Individualni tečaj je namenjen tečajnikom, ki se želijo hitrega napredovanja.

Cilji začetnega tečaja: osvojiti osnovne elemente smučarskega teka in pripraviti tečajnike za samostojen smučarski tek ali hojo s smučmi po manj zahtevnih progah in terenih.
Cilji nadaljevalnega tečaja: osvojiti osnovne načine-korake teka na smučeh in pripraviti tečajnike za pravilno izbiro tehnike glede na konfiguracijo smučarske proge.  Tečajnik bo po opravljenem tečaju sposoben samostojnega teka po zahtevnih progah in terenih.

Tečaj poteka 5 dni in sicer 5 x 2 uri.

Cena: 150 EUR

PRIJAVA TEK NA SMUČEH

Kontakt

Imate vprašanje v povezavi s tečajem teka na smučeh? Pokličite nas ali nam pišite, pomagali vam bomo.

E-naslov: info@nc-planica.si
Telefonska številka: +386 (0)31 689 806