Spletna kamera
Virtualni sprehod
en sl
en sl

Na voljo proga, v skupni dolžini 40 kilometrov

Na nadmorski višini med 800 in 1.100 metrov je na voljo urejena proga za tek na smučeh. Proga se razprostira med Kranjsko Goro, Ratečami in Tamarjem – s Planico v osrednjem delu, kjer se nahaja sedem kilometrov odobrenih prog, ki ustrezajo najvišjim zahtevam za organizacijo tekmovanj.

Vrhunski pogoji za trening

Sodoben startno-ciljni prostor na strehi osrednjega objekta za smučarske teke, bližina terena za testiranje in garderobe s spremljevalnim programom nudijo vse za uresničitev zadanih ciljev.

Tecite znotraj

V poletnem času lahko tek na smučeh izvajate v snežni dvorani z 800 metrov dolgo progo, ki se razteza preko treh etaž. Dvonamenski je tudi startno-ciljni prostor za smučarske teke, ki je v poletnih dneh nogometno igrišče. Prav tako vam Planica ponuja še tri kilometre dolgo rolkarsko progo in 25 kilometrov dolgo kolesarsko pot, ki se razteza med Mojstrano in Ratečami, nadaljuje pa se v Italijo.

Na treningih je poudarek na učenju tehnike teka na smučeh in pripravah na tekmovanja. Trening teka na smučeh (v letnem in zimskem času) se lahko izvaja v kombinaciji vadbe v telovadnici, fitnesu in spanja v višinskih sobah.

ŽELIM TEČI V PLANICI

    Kontakt

    Potrebujete dodatne strokovne informacije o smučarskih tekih? Pišite nam ali nas pokličite, veseli bomo vašega kontakta!

    E-naslov: info@nc-planica.si
    Telefonska številka: +386 (0)31 689 806