Spletna kamera
Virtualni sprehod
sl
sl
Vreme
Sreda
Dopoldne
Popoldne
16º
Četrtek
Dopoldne
-1º
Popoldne
21º
Petek
Dopoldne
Popoldne
21º
Sobota
Dopoldne
Popoldne
20º
Nedelja
Dopoldne
Popoldne
21º
Vreme

ŠOLA TEKA NA SMUČEH

Bi se radi naučili teči na smučeh? Ste morda že izkušeni tekač in bi želeli zgolj izboljšati svojo tehniko? Pridružite se nam v naši šoli teka na smučeh v idiličnem okolju v dolini pod Poncami.

IZBERI SVOJ PAKET

INDIVIDUALNA URA

 Individualna ura je namenjena vašemu hitrejšemu napredovanju. Ob demonstraciji tekaškega učitelja in neprestanem spremstvu boste hitreje osvojili ter izpopolnili tehniko teka do željenega nivoja. Učitelj bo prilagodil vadbo glede na vaše želje.
Cena individualne ure:
20 EUR/osebo 

ŠOLA TEKA NA SMUČEH
2 uri

Na začetku se boste spoznali s smučarsko tekaško opremo, pravilno namestitvijo in uporabo. Z izkušenim učiteljem boste naredili prve samostojne korake na snegu in se naučili pravilne tehnike teka (prenašanje teže, drsenje). Za popolne začetnike bo tečaj potekal z osnovami teka s pomočjo metodičnih vaj klasične tehnike, medtem ko bodo tečajniki z vsaj nekaj predznanja preizkusili tudi osnove drsalne tehnike.
V skupini je najmanj 5 in največ 10 oseb.
Cena: 20 EUR/osebo (2 uri na dan)

šola teka na smučeh
5 dni

 Začetni tečaj: osvojili boste osnovne elemente smučarskega teka s katerimi boste lahko brez težav premagovali manj zahtevne proge in terene.
Nadaljevalni tečaj: izpopolnili boste vašo tehniko teka na smučeh. Po opravljenem tečaju boste tako sposobni samostojnega teka po zahtevnih progah in terenih.
Tečaj poteka 5 dni in sicer 5 x 2 uri na dan. V skupini je najmanj 5 in največ 10 oseb.
Cena tečaja: 80 EUR/osebo

**Individialna šola teka na smučeh 5 dni (2uri na dan):
150 EUR

zakaj šola teka na smučeh v planici?

slikovit razgled

Tek na smučeh je ena najlepših in okolju najprijaznejših oblik rekreacije. Slikovit razgled v Planici vas bo očaral in vam nudil vse za lahkotno gibanje.

izkušeni inštruktorji

Za strokovno izvedbo tečajev skrbijo naši izkušeni učitelji teka na smučeh, ki vam v sproščenem vzdušju pomagajo do novega znanja. Tudi če se na smuči podate le nekajkrat na leto, boste tek na smučeh zlahka osvojili!

izposoja opreme

Nimate opreme za tek na smučeh? Ni skrbi! Opremo za tek na smučeh si lahko vse dni v letu izposodite v Nordijskem centru Planica. Na voljo je oprema za začetnike in izkušene rekreativce vseh starostnih skupin.

pokličite za rezervacijo termina!

031 689 806