Spletna kamera
Virtualni sprehod
en sl
en sl
Vreme
Sreda
Dopoldne
Popoldne
16º
Četrtek
Dopoldne
-1º
Popoldne
21º
Petek
Dopoldne
Popoldne
21º
Sobota
Dopoldne
Popoldne
20º
Nedelja
Dopoldne
Popoldne
21º
Vreme

Poskrbimo za organizacijo vašega dogodka

Pripravimo raznovrstne družabne dogodke, predavanja, seminarje, novinarske konference ali športne dogodke. Nudimo vam sožitje prostorskega udobja in sodobne poslovne tehnike za vrhunska poslovna srečanja. Naredite nepozaben vtis na svoje poslovne partnerje!

POSLOVNA SREČANJA

Naj vaš sestanek šteje

Čudoviti razgledi, lahka dostopnost in dobršna mera športa ter zabave. Po dogovoru vam celotni dogodek organiziramo, pomagamo pri izbiri pogostitve, zabavnega programa in animacije. Si lahko predstavljate zaključek vašega sestanka z nepozabnim spustom z vrha planiške letalnice?

TEAM BUILDING

Skupaj smo močnejši

Bi se radi osredotočili na boljšo povezanost svojega kolektiva? Nudimo vam nešteto zabavnih aktivnosti, ki bodo pripomogle k učinkovitemu izkoristku kreativno-športne energije v smeri skupnega cilja.

VELIKI DOGODKI

Nepozabno doživetje

Načrtujete organizacijo velikega dogodka? Svoje goste ali poslovne partnerje lahko presenetite z izjemno lokacijo s prostranimi razgledi v osrčju doline pod Poncami. Po dogovoru si lahko izberete in najamete katerikoli objekt ali zunanji prostor na območju Nordijskega centra Planica.

POGOSTITEV

Profesionalno

V sodelovanju s podjetjem Hit Alpinea iz Kranjske Gore pripravljamo tudi različne vrste pogostitev. Od manjših prigrizkov, malic, raznih kosil pa vse do slavnostnih večerij. Catering izvajamo v zaprtih prostorih in na prostem.

Več o objektih

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Kontakt

Želite, da vam svetujemo pri izboru aktivnosti za vaše podjetje?
Kontaktirajte nas!

E-naslov: info@nc-planica.si
Telefonska številka: +386 (0) 31 689 806