Spletna kamera
Virtualni sprehod
sl
sl

ZASEBNI DOGODKI

...ko vaš dogodek postane doživetje!

Čudoviti razgledi, lahka dostopnost in dobršna mera športa ter zabave

Presenetite svoje goste v osrčju doline pod Poncami!

Osebna praznovanja, otroški rojstni dnevi, razna srečanja, obletnice, poroke ali katerakoli druga vrsta dogodka bo zaradi edinstvene lokacije in sproščenega vzdušja v Planici odlična izbira. Skupaj z vašimi idejami in našimi izkušnjami poskrbimo za organizacijo dogodka, pomagamo pri izbiri pogostitve, zabavnega programa in animacije.

Srečanja, praznovanja in obletnice

Dogodek lahko popestrite s športnimi aktivnostmi. Z veseljem poskrbimo tudi za večne “adrenalince”.

Otroški rojstni dnevi

V zimskem ali poletnem času organiziramo športno obarvan otroški rojstni dan. Mini skakalnica in vožnja s tubo v izteku letalnice sta samo dve aktivnosti, ki se ju bodo otroci zapomnili za vedno.
Število aktivnosti je odvisno od vašega izbora, starosti in števila otrok. Aktivnosti ves čas potekajo ob spremstvu animatorja.

Poroke

Poročna lokacija zagotovo pričara nepozaben vtis poroke. Še posebej, če je ta lokacija v objemu alpskih vršacev Triglavskega narodnega parka in dih jemajočih razgledov prekrasne doline pod Poncami!

GOSTINSKE STORITVE

V sodelovanju z našimi gostinskimi partnerji pripravljamo različne vrste pogostitev. Vse od manjših prigrizkov, malic, raznih kosil pa do slavnostnih večerij.

Zaupajte nam želje in skupaj bomo ustvarili dogodek po vaši meri.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE ZA VAŠ DOGODEK

Niste našli vseh informacij?

Pokličite ali pišite nam in z veseljem vam bomo pomagali.